Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Juls

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze więc, zaczne od tego ze mam 17 lat i zespół barlowa. miewam również migreny ale juz od jakiegoś czasu nie miałam. czasami boli mnie głowa wieczorami, lub po szkole. ostatnio bylam u kardiologa, bede miec niedlugo zalozony holter. ale nie o to chodzi. miewam ostatnio rowniez uczucie ciezkiej i napiętej głowy tak jakby w srodku, jakies dwie godziny temu po raz pierwszy zaczelam miec mrowienie w dloniach a przed chwila w nodze. nigdy wczesniej tego nie mialam. pare dni temu jedynie jak spalam to mialam rece pod pduszka i jak sie obudzilam to nie mialam czucia ale usiadlam skierowalam dlonie w dol i momentalnie przeszlo. rano nie jest mi niedobrze, ale jak pomyślę wtedy o jedzeniu to wtedy robi mi się gorzej ale nie tak że miałabym zwymiotować. mam równiez nerwice mysli. nieizdentyfikowaną przez lekarza ale duzo o tym czytałam i wiem że ją mam od paru lat już. więc powiedzcie mi czy moje dolegliwości mogą być spowodowane nerwicą czy trzeba iść do neurlogoa bo może być to coś bardzo poważnego??? proszę napiszcie mi jesli coś wiecie bo żyje w takim stresie ze juz nie wiem co ze soba robic