Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Niepokojące objawy po imprezie

Gość Ilona122

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałabym się spytać o objawy, które mam od trzech dni. Z 29 na 30.03.2016 byłam na imprezie, na której niestety zostałam okradziona z bardzo ważnych rzeczy - nie mogę sobie jednak przypomnieć jak do tego doszło. Nie jestem również pewna, czy to typowe tzw. *urwanie filmu*, bo objawy, które mam teraz, są inne niż te, które zwykle mam w takiej sytuacji. Tej samej nocy, w którą mnie okradziono, miałam silny niepokój (co mogło być jednak skutkiem dokonanego na mnie przestępstwa) i kołatanie serca. Następnego dnia miałam typowego kaca z mdłościami i bólem głowy, jednak kołatanie serca nie skończyło się, na dodatek miałam stan podgorączkowy 37,4. Kolejnego dnia nadal miałam stan podgorączkowy i mdłości, a do tego niepokój i osłabienie. Nawet po wypiciu dużej ilości alkoholu kac trwał u mnie tylko jeden dzień, więc mnie to zmartwiło. Dzisiaj stan podgorączkowy nadal się utrzymuje (na tym samym poziomie) i czuję się bardzo słaba, do tego bolą mnie oczy i plecy. Gdzieś na jakimś forum przeczytałam, że to mogą być objawy wzięcia ecstasy - czy ktoś mógł mi coś dosypać, by mnie zamroczyć i okraść, czy to tylko objawy nadużywania alkoholu? Pozdrawiam

Może ktoś ci cos podal, rozni sa ludzie, nigdy nie bierz i nie pij nic od nieznajomych na dziwnych melanżach, kolega na sunrisie w tym roku jak był opowiadal jak niby jakas dziewczyna do niego podeszla, i dala mu się czegos napic, potem nie pamietal co było dalej, jakos tak dziwnie mu się urwal film. Ale z facetami to jest tak, ze to dziewczyna nic nie musi kombinować podchodzi, mowi bierz co chcesz i facet nie odmawia, z dziewczynami zazwyczaj jest inaczej trzeba im czegos dosypać aby cos dostać, oczywiście nie zawsze ale dziewczyny zazwyczaj nieznajomych się boja wiec najpierw musza obwachac faceta jak pies i jak wyczuje, ze facet nie jakiś tam dziad, zbir i innego pokroju, ze fajny gość to nic więcej nie trzeba robic, dziewczyna robi szybko Y ;-)