aga.d Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Witam mam 25 lat rok temu mialam przezskornie zamykany ubytek przegrody miedzyprzedsiakowej ASD typu 2.Przez caly czas biore bestpiryn 325mg po jednej tabletce dziennie.Wszysko byloby ok ale po zabiegu( grudzien 2006) mam strasznie nieregolarne cykle.Moj ginekolog chce je regolowac hormonami.Nie wiem czy mozna brac hormony po takim zabiegu nie chodzi tu o antykoncepcje!!!!! bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość wh Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 antykoncepcja to też leczenie hormonami, bestpirin można zażywać nie widze problemu. Należy zwrócić uwage na obfitość krwawień, lek o tej nazwie to kwas acetylosalicylowy który może powodować wydłużenie czasu krwawienia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi