Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica natręctw myślowych i kompulsje PO PROPRANOLOLU przeczytajcie to wazne

Gość cecece

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczelo sie tym ze bilo mi szybko serce wiec poszlam do lekarza .. przepisal mi propranolol biore go od jakis dwoch miesiecy ale powoli zaczelam go osdtawiac gdy nie bralam go juz 10mg dwa razy dziennie, to zaczelo sie u mnie pojawiac nerwica natrect myslowych i do tego wykonywanie jakiesj czynnosci caly dzien bez przerwy, u mnie wyglada to tak ze pierwsz dotykalam reka lopatki na plecach i w myslach pojawialy mi sie najblizsze osoby i obraz ze np. moj chlopak sie powiesil, ze dom sie mi palil, takie okrutne mysli i obrazy widzialam, i zeby to odczarowac dotykalam lopatke , gdy juz widzialam chlopaka normalnego i dom normalny ale to bylo tak po paru dniach (a przez te pare dni ciierpialam bo ciagle widzialam i analizowalam te obrazy) pozniej byl tydzien spokoju, i po tym czasie znowu pojawilo sie u mnie dotykanie palem rzesy i znowu przy tym niedorzeczne mysli i obrazy (to jeszcze moglm wytrzymac) ale pozniej pohjawilo sie dotykanie palcem zeba i znowu glupie mysli, nastepnie wkladanie palca prawie ze do gardla i odprawianie rytulalow myslowych CALE DNIE POTRAFILAM SPEDZIC NA TYCH RYTUALACH BO JAK IM ZAPRZECZALAM TO CZULAM LEK ZE COS SIE KOMUS Z MOICH BLISKICH STANIE ITP. Ale to co dzialo sie ze mna przez ostatnie dni to przechodzi ludzkie pojecie zaczelo sie OD DOTYKANIA RZES AZ DOSZLO O WKLADANIE PALCA DO OKA (i znowu mysli i rytualy) cala noc nie spalam bo odczarowywalam mysli) na dzien dzisijeszy OKO MAM CZERWONIUTKIE (sama sobie krzywde wyrzadzam) ale to jest silniejsze odemnie... i nie wiem Czy to przez ten propranolol? ? nigdy wczesnije takiego czegos nie mialam.. Czytalam na internecie o tej chorobie jestem przerazona nie chce isc do psychiatry .. Specjalnie palca zanuzlam w ostej przyprawie chilli zeby go do o ka niewklada cbo jestem wykonczona tym rytualammi, a skonczyly sie mysli na tym ze umre na zawal serca i wyobrazilam sobie bol jak to boli (chcacy zeby mi to przeszlo musialabym znowu wlozyc palca do oka)ale to bledne kolo poniewaz gdybym wlozyla to znowu by mi sie zaczely inne okrutne mysli i znowu misalabym cala noc nie spac a zaraz po przebudzeniu gdybym zasnela musialanym rytualy odprawiac) jestem temu bezradna . Postanowilam to ignorowac ale to jest silniesze odemnie. aLE tak sobie mysle ze przeciez to tylko moje wyobrazenia moje glupie mysli i nic sie takiego zlego jak w moich myslach nie stanie????????