Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zimne poty, zawroty głowy, duszności

dzasta

Rekomendowane odpowiedzi

Przytrafiło mi się to drugi raz. Po pierwszym razie myślałam, że to po spożyciu większej ilości alkoholu, lecz nie. Ostatnio szykując się do spania nagle zrobiło mi się niedobrze krótko mówiąc chciało mi się wymiotować później oblały mnie zimne poty i zaczęła piec cała twarz.Zaczęło mi się strasznie kręcić w głowie. Dostałam duszności, nie mogłam oddychać. Jak za pierwszym razem zrobiłam sobie prysznic lodowatą wodą, taki szok dla ciała. Wcześniej nie mogłam się rozebrać, momentalnie odpadłam z sił. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, Wtedy pomogło za pierwszym razem, tym niestety za drugim. Nie mam pojęcia co to może być.

Już to gdzieś pisałem, ale wolę z 10 x napisać i podpowiedzieć, bo wiem co to znaczy. Mimo dobrych wyników poziomu potasu muszę go brać min 2 tabl. /dzień inaczej mam zawroty. Najlepiej kupić całe pudełko kapsułek po 100 szt. nie jest drogie ok. 20 zł. Na stronie polskiezielarnie.pl jest o tym artykuł.

Polecam tez jesc duzo pomidorow. Może to głupie ale dobrze wiedziec, ze nie jestem jedyna co ma takie akcje. A tego typu uczucie i też sytuacja gdy robi sie czarno przed oczami to najgorsze uczucie na swiecie. Jakby sie mialo zaraz umrzeć. Najwazniejsze zeby o siebie dbać. Mi takie przypadki zdarzaja sie jak sie zapomne, za dużo pracuje, ganiam, imprezka po drodze i kiepskie odżywianie. Ostatnio sie zapomnialam, a zdrowie sie przypomnialo, ze mam inny organizm niz moi znajomi.