Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Brak ochoty na seks i nerwica

Gość marel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Proszę bardzo o poradę. Obecnie choruję na nerwicę. Od jakiegoś czasu nie mam zupełnie ochoty na seks. Żona ciągle mnie się pyta o co chodzi, były już pytania nawet o zdradę. Prawda jest taka,że nie mam najmniejszej ochoty na zdradę. Po prostu samemu nie chce mis ie tego robić z nikim. Co robić? Dodam, że zdrowo się odżywiam, uprawiam sport. Byłem z tym u urologa ale ten powiedział mi ,że nie ma żadnych fizycznych powodów takiego stanu rzeczy ( robiłem badania) .

Gość Ewelinaaa

Hej może przez to ze długo nic nie było to się później nie chce! A jak się spróbuję to się chce tak jak to było za pierwszym razem hehe !Mimo że Ci się nie chce poprostu spróbuj może nie zadowolisz siebie ale zadowolisz żonę pozdrawiam

Gość marzanna stokrotka

Sprawdz sobie zrob wynik krwi prywatnie na testosteron, a moze masz depresje? masz czesto dołka? wtedy dobry lek jest Afoban, moze go ci przepisac lekarz rodzinny,włacz u siebie wyobraznie i mysl czesciej w ciagu dnia o seksie

Robiłem sobie jakiś czas temu standardowe badania plus hormony. Wszystko jest w porządku. Stresu trochę jest, głownie spowodowany pracą ale pracy nie rzucę ;/ Ten Potency therapy jest bez recepty Masz może jakiś skład?