Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szybki puls czy to nerwica

dawid777

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 15 lat i potrzebuje pomocy wszystko zaczeło się jakieś pół roku temu kiedy strasznie mnie bolała klatka piersiowa w szkole kiedy sie wyprostowałem to bol był okropny ale kiedy schyliłem sie to mniej bylo tsk do konca przerwy.Podzedlem z tym do lekarza zobaczył mój puls i był 120 na minute.Pani powiedziała że w moim wieku to normalne ale powiedziała ze skoro tak chce to da mi skierowanie do szpitala zrobią mi badania zrobili mi wszystko ok poszedłem z tym do kardiologa w tym szpitalu ale tamta pani powiedziala ze sie nakręcam i dlatego.Z chortela wyszlo od 44 do 150 uderzen na minute.Na początku kiedy wrócilem do domu co chwile patrzylem jak mi bije serce strasznie sie balem ale potem pomyslalem ze to chyba normalne i bylo ok .Ażdo czasu kiedy nie poszedlem z siostrą do kina w kinie serce zaczelo mi walic ja szalone potem zwów wrocil strach niedlugo po rym moj sasiad mial wylew balwm sie ze i ja to bede mnial od tego pulsu i potem mialem bole glowy.Teraz znowu sie zapisalwm do kardiologa ciekawe co powie bo tamtem kardiolog u ktorego bylem to podobno jest do niczego.niewiem co to jest chyba nerwica albo takchraldia albo po prostu dlatego ze rosne niewiem nie moge spac caly czas czuc ja wali serce jest to niewytrzymania w kwietniu mam egzamin gimnazjalny nwm jak go napisze nie moge sie na niczym skupic prosze powiedzcie co mam eobic aby jakos nabrac sily.