Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gabinet z echokardiografem w Krakowie lub Katowicach Ochojcu

Gość ryht

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moze mi ktos polecic prywatny gabinet wyposazony w echokardiograf? W jednym krakowskim szpitalu stwierdzono, ze mam przeciek miedzyprzedsionkowy i konieczny jest zabieg lub nawet operacja. Dla potwierdzenia zrobilem badania w innym rowniez krakowskim i wykluczyli przeciek a na moje omdlenia zaproponowali rozrusznik. Szukam zatem jakiegos dobrego fachowaca, ktory zrobi mi ECHO i w koncu sie dowiem czy mam ten przeciek czy nie oraz czy na moje dolegliwosci (jesli to nie przeciek) pomoze rozrusznik. Prosze o podanie jakiegos namiaru na dobrego fachowca w Krakowie lub najchetniej w Ochojcu a nawet moze byc Zabrze.
jak sie czujesz po zabiegu? tak w ogole jakie mialas objawy majac ten przeciek? mi w jednym szpitalu powiedzieli, ze nie mam przecieku a na moje zaslabniecia to tylko rozrusznik a w innym, ze mam przeciek, ktory musi byc jak najszybciej zamkniety. Chce zrobic ECHO (najlepiej prywatnie) u jakiegos dobrego fachowca poza Krakowem (gdzie lecza mnie juz dwa lata i jest coraz gorzej), ktory potwierdzilby ten przeciek lub obalil.Moj mail: ryht@poczta.fm pozdrawiam