Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Prosze wejdzcie i odpiszcie

Gość Syska

Rekomendowane odpowiedzi

Biore propranolol już jedno opakowanie zuzylam i jestem w trakcie zazywanie drugiego pierwsze bralam po 10mg dwa razy dziennie ale juz nie wiem przez jaki czas to bylo pozniej lekarka kazala mi brac po pol tabletki 10mg biore juz tak po pol dwa tyg miedzy czasie bylam u niej bo wyniki mam dobre ekg tez i myslalam ze mi go odstawi a ona kazala brac dalej i przyjsc pod koniec lutego i zrobic jeszcze raz ekg. Ale mi sie juuz nie chce chodzic i robic drugi raz ekg jak pierwsze mi dobrze wyszlo . ZReszta dobrze sie czuje. Ale nie wiem jak bym miala to sama odstawic,najpierw bralam po dwie dziennie teraz po pol jedna, to teraz wypadaloby brac po cwiartce rano i wieczorem czyli pol tabletki dziennie? ale przez ile? i pozniej co tylko cwiartke dziennie?

No i byłam . na ekg wyszlo ze serce mi za szybko bilo, ale to moj blad bo powinnam przed ekg posiedziec a ja poszlam z marszu noi dlatego. a lekarka zamiast mi jakos odstawic propranolol to kazala dalej brac i przyjsc znowu za miesiac i powtorzyc ekg............. JUZ mi sie nie chce chodzic do niej bo dobrze sie czuje. Sama odstawie od jutr bede brac pol z polowy czyli cwiartke i tak przez dwa tyg albo wiecej a poznije to nie wiem