Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle w klatce piersiowe i problemy z oddychaniem

Gość Wikunia998

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wikunia998

Witam. Piszę tu, poniewaz mam pewien problem.. Przez kilka ostatnich lat miewam bóle w klatce piersiowej. Nie wiem dokładnie kiedy to się zaczęło, ani jak.. Prócz tego męczą mnie także duszności. Wydaje mi się, że nie mogę złapać pełnego oddechu. Często ziewam.. czasami nawet nie mogę, chodź chcę. Poza tym, nie raz w nocy się duszę, a mianowicie, gdy usypiam nagle się podnoszę, ponieważ nie mogę oddychać, oraz tracę czucie w niektórych częściach ciała na kilka sekund. Wydaje mi się, że może być to nerwica serca, ale nie jestem pewna. U lekarza także nie byłam. Mam dopiero 14 lat, a rodzicą narazie nie chcę o tym mówić.. Proszę o pomoc.

Witam.Wnioskuję,że albo jesteś zbyt dziecinna ,albo coś z twoimi rodzicami nie tak.Jak można w twoim wieku nie powiedzieć rodzicom o swoich kłopotach?Porozmawiaj z kimś o tym,idź do lekarza przecież nie mieszkasz chyba na pustyni ?Powodów twoich dolegliwości może być wiele,może to też być tylko w okresie dojrzewania ,ale tu nikt ci nie będzie radził ,bo masz rodziców ,którzy są za ciebie odpowiedzialni i nic im nie mówiąc nadszarpujesz ich zaufanie.Porozmawiaj,może mama dojrzy w nocy do ciebie ,zobaczy jak śpisz i co się wtedy z tobą dzieje.Pozdrawiam.