Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Juz mam dosc zycia z nerwica pomocy

agniecha175

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczelo sie rok temu szlam do pracydomudo zrobilo mi sie slabo i tak jest do dzisiaj nie moge wyjsc z domu bo mi sie odrazu robi slabo duszno w domu tez nie lepiej kolatanie serca zawroty glowy dusznosci pieczenie w klatce piersiowej napady jakies wtedy sie trzese poprostu masakra mam dzieci dom chce zyc normalnie juz nie daje rady placze z bezsilnosci lykam magnez potas leki uspakajajace witaminy i nic nie pomaga czy ktos pokonal ja bede wdzieczba za kazda odpowiedz

Gość dddddddddddd

Agniecha a jesteś pewna że to nerwica? Są choroby złudno przypominające nerwicę, zabrzenia rytmu, tężyczka utajona, dysautonomia, nieleczona tarczyca i wiele innych. Jeśli leki na nerwice nie pomagają, trzeba zrobić inne badania. Zapisz sobie w notesie każdego dnia, co obiłaś gdy zrobiło ci się słabo, duszko itd. data godz objaw.

Cześć to jest agorafobia. Idż do psychoterapeuty bechawioralnego z doświadczeniem. To jest do wyleczenia, ale wymaga pracyod Ciebie. Przede wszystkim nie zemdlejesz w lęku, to masz jak w banku i nic Ci się nie stanie, poza nieprzyjemnymi doznaniami. Wychodź codziennie jak najwięcej i nie unikaj tego, bo leczenie będzie coraz trudniejsze. Nie należy unikać tych sytuacji. Idź koniecznie na leczenie pozdrawiam i życzę zdrowia