Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękową a serce

Mirenka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dopisze się tutaj bo to pewnie nerwica od 4 tygodni mam nagle ataki uczucia płaczu nawet jak oglądam telewizje i tam jest cos lekko smutnego to musze powstrzymywać się żeby mi łezka nie poleciała jestem mężczyzną 37 lat i jakoś dziwne jest to dla mnie hehe czasem sam po tym ataku śmieje się z tego dodam ze raczej to nie depresja a może jej początki nie wiem w sumie jestem pewny siebie ,ogarnięty ,zmieniłem prace która mi się nie podobała i już znalazłem nowa ponieważ mam bogate doświadczenie zawodowe wiec nie miałem problemu wiec tym bardziej nie wiem o co chodzi . Denerwuje się sporadycznie (chyba jak każdy) raczej jestem opanowanym człowiekiem bez wybuchów gniewu czy złosci bez powodu ; mam zainteresowania i w sumie je rozwijam ale nawet pisząc to nawilżyły mi się oczy hm dziwne może wystarczy jakieś zioła pic żeby troszkę ograniczyć emocje nie wiem . Może ktoś tez tak ma (miał) Proszę piszcie może cos przeczytam i poradzę sobie hehe :) Bo raczej do psychologa iść od razu to nie bardzo troche (chyba) Pozdrawiam