pieter123 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Pomuszcie jak zyc z cieszka wada cerca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Babka Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Co ci dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ceszka wada serca Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin100020 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mozesz sprecyzować co to za wada ? Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Niedomykanie zastawki mitrallnej Cytuj Odnośnik do komentarza
jacop1984 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Którego stopnia masz wadę Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Drugi na tszeci Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin100020 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Robiles rtg klatki piersiowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Pewnie eho Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jetem trohe ciemny w tym kerynku i bardzo ne znam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Babka Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Co ty pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin100020 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Babka to kogo to było ? Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nie rozumiem ja wogule nic nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Babka Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Pytanie do autora tego postu, bo chyba sam nie wie co chciałby się dowiedzieć!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Madzik24 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam, był Pan może u kardiologa? tak wnioskuję że Pan był skoro co nieco Pan wie. Robił Pan podstawowe badania, ja nie znam się za bardzo ale wydaje mi się że trzeba porobić badania, na pewno ekg to raczej standard przed wizytą, może lekarz zlecić echo, prześwietlenie, holtery czy ekg czy też ciśnieniowy, jeżeli ma Pan problemy z ciśnieniem, właśnie niech Pan zakupi sobie cisnieniomierz i mierzy tak ze 2-3 razy w tygodniu na pewno to Panu nie zaszkodzi a lekarzowi będzie łatwiej ocenić stan Pana zdrowia, zeszycik mały z 5 tabelek na date ciśnienie górne dolne puls i ewentualne uwagi. Trzeba dbać o siebie, jakieś witaminy zażywać, jak ma Pan chore serce warto wspomóc organizm i odciążyć troche serducho, lekki spacer na świezym powietrzu też nie zaszkodzi. Zawsze też można skonsultować wyniki z innym kardiologiem, jak się Pan nie zgadza z diagnozą czy sposobem leczenia. Najważniejsze to się nie załamywać i nie poddawać bo to nie pomoże, trzeba się wziąć w garść i po mału zmierzyć z problemem :). Dużo zdrówka życzę i prosze być dobrej myśli pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Naprawde hcialbym sie dowiedziec jak zyc z wada serca a pisze tak morze niewyraznie bo nigdy nie pisalem na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza
Madzik24 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Niech się Pan nie przejmuje za bardzo, ja z wadą żyje 24 lata, ja wiem że Pana jest może bardziej skomplikowana i inna przede wszystkim i każdy organizm reaguje innaczej, ale na prawdę nie trzeba się stresować tylko starać się żyć normalnie, wspomagać organizm jak się da, kontrolować to najważniejsze, żeby lekarz zobaczył Pana co rok czy co pół roku, i podstawowe badania wykonac i będzie dobrze :) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dzieki serdeczne pani madziu slowa otuhy bo czlowiek juz nie daje rady Cytuj Odnośnik do komentarza
Madzik24 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Wiem że czasem troche trudno ale trzeba być dobrej myśli zawsze może być gorzej, niech Pan dba o siebie, kontroluje wszystko może lekarz jakies lekarstwa przepisze albo zmieni tylko się nie poddawać prosze i niech Pan napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja maam juz to wszystko wybadane mam ta wade zastawki od urodzenia a od dzesiec lat temu mi sie yjawnila a oztano jeszsze powiekszyla jeszsze do tego jak bylo malo nerwica dzieki za odpowiedzi pani madziu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirenka Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ją się leczę od dwóch lat na arytmie serca i nie jest mi z tym łatwo bo jak się denerwuje stresuje to czuje klucia i bóle a leczę się też na nerwice lękową Cytuj Odnośnik do komentarza
pieter123 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Pani mirenko nerwica to straszna choroba jak wystempuje z innymi horobami i czasami daje obhawy jak by sie dzialo cos powarznego Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirenka Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ją tak mam właśnie z nerwicy mi się wzięła Arytmia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi