wioletta36 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzień dobry mam pytanie do rodziców dzieci i dorosłych osób z zespołem fallota, ile czekały na operację. Mój synek ma 17 miesięcy i do tej pory nie miał operacji jesteśmy od listopada ciągle przesuwani ,za każdym razem jest to samo że nie ma miejsca na popie. Martwię się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa34zTOF Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mozna szukac miejsc w innym osrodku.Ja pierwsza operacje mialam w wieku 8 lat w USA,a dwie kolejne 9 lat pozniej w Instytucie Kardiologii w Warszawie Aninie.Ale teraz oczywiscie ToFiki operowane sa znacznie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość janciowodnik Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Wejdź na forum fundacji Serce dziecka, tam znajdziesz i rodziców, i dorosłe osoby już, masę informacji gdzie i co trzeba załatwić. Zdrowia dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza
AgataKacperToF Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam ! Mój Kacper ma 4miesiące jest 16 dobe po zespoleniu . Niestety nie udało się zrobić całej korekty. Nie miał planowanej operacji , wszystko wyszło tak nagle, saturacja spadała do 43 , siniał i cały czas na tlenie... gdzie jeździcie z synkiem do kardiologa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi