Kasiaflorek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Mam astme miałam problem z zatrzymaniem moczu -po sondzie DJ w maju u/r ok .PO dużym zdenerwowaniu podejrzenie udaru w listopadzie u/r TK ok DZisiaj w nocy wymioty ból głowy drentwienie ból brzucha Oczywiście znów zdenerwowanie DG kolka żółciowa ZApqlenie żołądka Ciarki mam na głowie ręce drętwieja Najchętniej bym umarła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mala250 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kochana a probowalas moze wizyty u psychiatry. Objawy somatyczne czesto po badaniach nic nie wykazuja w nerwicy a czlowiek czuje sie jakby cos sobie wymyslal. Nerwica ma tendencje do oszukiwania nas i jest podstepna. Zycze Ci wytrzymalosci i zobaczysz ze wszystko ma jakies rozwiazanie czasem prostsze niz nam sie zdaje. Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza
luca66 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zrób sobie badania nie wiem gdzie mieszkasz ale w Gorzowie jest super labolatorium http://www.badania-medyczne.pl/badanie-krwi-gorzow-wielkopolski-laboratoria-cennik/ potem z tymi wynikami do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Katarzynka1 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Większość objawów przypomina problemy z krążeniem, a część zatrucie pokarmowe. Trudno zdiagnozować taki przypadek nie będąc lekarzem. Mam nadzieje, że znajdziesz lekarza, który znajdzie rozwiazanie na twoje dolegliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi