Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Podziękowania dla Kardiologów ze Szpitala Wojskowego we Wrocławiu

CBielicka

Rekomendowane odpowiedzi

Największe, najlepsze najwyższego szacunku podziękowania dla lekarzy kariologów i całych zespołów operacyjnych oraz pielęgniarek. przesyła Cecylia bielicka. W końcu 2000 roku leżałam na sali *R* opiekowała się mną Pani Doktor Aldona Cwynar, która poświeciła swój czas, swoją wiedze wyprowadzając mnie ze strasznego częstoskurczu komorowego i w trybie pilnym przekazała mnie do Katowic. Za to chylę bardzo nisko swoje czoło. Kiedy przeczytałam w gazecie i zobaczyłam w telewizji Pana Doktora Artura Fuglowicza, Pana Doktora Dariusza Jagielskiego i Panią Aldonę - moje serce zaczęło równo bić, bo wiedziałam, że tak blisko otrzymam wysoce specjalistyczną pomoc i ostatnio skorzystałam z tej pomocy. Ostatnie słowa skieruje do pana doktora Dariusza Jagielskiego. Nie będę pisać tego co czuje, powiem. Jest pan Wielki wśród wielkich, nam słabym pozostała wdzięczność do końca naszych dni . Moja też. Cecylia Bielicka.
tak zgadzam się z pania to ludzie o wielkim sercu w tym szpitalu lezała moja mama wszczepiano jej zastawkę sam profesor fuglewicz opiekował sie mamą niestety mimo wielkiego wysiłku lekarzy i niesienia pomocy zmarła w czwartej dobie po operacji ,nie mam do nich żalu też mam chore serce i wiem jak wspaniale opiekują się takimi ludźmi pozdrawiam