Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Samobójstwo

Gość niewiemnic

Rekomendowane odpowiedzi

Gość niewiemnic

Od tego gówna sie nie da uwolnić rozumiecie to, żadne leki nie pomagają, odczuwam każe bicie serca w całym ciele, jestem pewny że jestem na coś chory, łaże od lekarza do lekarza, co noc nie śpie nawet po tych gównach nasennych budze sie po jakimś czasie i boje sie wszystkie żegnam sie ze światem, ale boje się też zabić bo nie wiem co mnie czeka, boje sie myśleć boje sie wszystkiego nie wiem już co ja mam robić, cały sie trzęse ciągle, niepokój mam cały czas, boje się brać narkotyków a dawniej w nie uciekałem, boje się KURWA WSZYSTKIEGO , NIC MI NIE POMAGA NIE WIEM JUŻ CO JA MAM ZROBIĆ. Nie podaje wszystkie co mi jest bo już nawet nie ogarniam nic boje się zabić, że trafie do piekła za to że opuszczam rodzine, ale jestem dla nich tylko ciężarem TYLKO I WYŁĄCZNIE co z tego żę mnie kochają skoro nic w zyciu nie osiągne a tylko cierpie jestem pizdą niczym i jak chcecie mnie nazwać TYTYLKO co ja mam zrobić? NAWEt jak już zasne to mi sie śni że umieram albo mam niepokój podczas snu taki sam jak cały czas