Gość KTOSTAM Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 DZISIAJ JEST SYLWESTER BIORE RANO BISOCARD 10 MG I WIECZOREM 10MG POLPRIL CZY I ILE MOGE WYPIC ALKOHOLU? MAM TRZY PIWA 5 PROCENTOWE I 2 BUTELKI PO 100 ML WÓDKI 32 % ,CZY MOZE MAM NA DZISIAJ ODSTAWIC JAKIES LEKI LUB CHOCIAZ WIECZORNY? DLACZEGO NIE MOGE SIE NAPIC RAZ W ROKU JAK W CIAGU ROKU PRAWIE W OGOLE NIE PIJE... TO CHORE. Cytuj Odnośnik do komentarza
jacop1984 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Możesz się napić tylko jak są to silne leki to może być twój ostatni nowy rok. Ja nie biorę żadnych leków a mimo to nie piję. Nawet jak odstawisz dzisiaj to w twoim organizmie mogą być jescze lek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cddcd Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 To podziwiam ze nie pijesz... ja mialem dzis ochote bo taki dzien ech... jestes lekarzem? moze jakis doktor sie wypowie? wiem wiem ze nie powinienem... dzieki za rady tak w ogole masz racje moze byc ciezko tym bardziej ze mam napadowe nadcisnienie i tachykardie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi