Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Co to może być?

Gość Justynka1818

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Justynka1818

Od paru dni w pewnych sytuacjach zaczynają robić mi się takie rzeczy: szybciej bije mi serce, drża mi rece i nogi, robi mi sie lekko słabo (chyba głównie przez szybsze bicie serca). Ogólnie takie coś zaczeło mi sie ppwtarzac po stresowej sytuacji. Po tym zdarzeniu czułam jakby ściskanie w żołądku, chciało mi sie wymiotowac, biegunka, bolala mnie głowa. Robiłam sie bez ppwodu czerwona i gorąca. I od tamtej pory, może tutaj powiem co to za sytuacja żeby było łatwiej moj pies ma padaczke i to zaczelo mi sie kiedy mial 2 ataki w ciagu jednego dnia. I teraz kiedy tylko slysze szuranie lapkami czy cokolwiek podobnego od razu zaczyna walic mi serce i w.w objawy, musze sprawdzic, ze wszystko ok i jest lepiej... Nigdy nie powtarzalo mi sie to tak, oczywiscie, kiedy mam jakas stresowa sytuacjie np. W szkole przed sprawdzianem czy czyms takim tam wali ciut szybciej serce i no normalnie i jak ktos sie denerwuje, ale nigdy mi sie to nie powtarzalo az tak, zastanawiam sie czy to moze nerwica, bo pasuja objawy... Moze ktos orientuje sie w temacie i mi cos doradzi, moze jak temu zapobiegac? :)