Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Asentra a problemy z moczem

Gość Karolina123098

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Karolina123098

Od 19. grudnia przyjmuję Asentrę (pół tabletki), a od pięciu dni mam silne dolegliwości ze strony układu moczowego. Odczuwam nieustanne parcie na mocz, mam poczucie, że nie mogę w pełni opróżnić pęcherza, co 3 minuty biegam do łazienki, żeby oddać odrobinę moczu, po czym od nowa czuję silne parcie. Dolegliwość jest obecna również w nocy, przez co nie mogę spać. Brałam już dwa antybiotyki na drogi moczowe (Monural, Cipronex) i niestety nie pomogły. Doraźnie na parcie nie pomaga również No-spa. Czy dolegliwość może być skutkiem ubocznym na leczenie sertraliną? Czy ktoś z Was miał podobne dolegliwości? Czy ustąpiły po okresie przyzwyczajania do leku, czy może trzeba było zmieniać lek? Bardzo proszę o poradę!

Czy badałaś się pod kątem infekcji układu moczowego? Jeśli tak, a nic nie wykryto, może być to skutek uboczny setraliny. Substancja ta potrzebuję się ja to nazywam *wwiercić* w organizm, działa silnie na mózg nie uzależniając. Podczas tego wwiercania które niestety może potrwać nawet kilka tygodni bądź przygotowana na różne sensacje. Na początku potrafi człowieka kompletnie rozregulować ale trzeba być bardzo cierpliwym bo jej lecznicze działanie następuje po dłuższym czasie. Na razie zaczęłaś ją brać więc jeszcze nie wiadomo jaka dawka będzie Ci potrzebna. Pozdrawiam