Gość jasiek30 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam mam 30 lat leczę się na nerwicę i depresję od 5 m-cy zażywam prenazinum 25 mg i escitaloparm activis 15 mg gdy zacząłem zażywać ważyłem 104 kg a teraz 96 a jem tak jak zawsze.Cz mój spadek wagi może być spowodowany braniem tych leków bo z tego co czytam to raczej po nich się tyje.Dodam że jestem strasznie nerwowy i się stresuję i to pewnie też swoje robi.Proszę o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
sniper77 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam Poczytaj dobrze o skutkach ubocznych zażywanych leków. Jak dla mnie ubytek masy 8 kg w ciągu 5 miesięcy może nie mieć nic wspólnego z braniem pow. leków. Najważniejsze jest czy te leki Ci pomagają na co zostały przepisane. Ja też jestem nerwusem i waga skakała mi czasem w górę czasem w dół parę kilo. Nie przejmowałbym się zbytnio Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jasiek30 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedz wiesz zbytnio to te leki mi nie pomagają może jest poprawa ale znikoma a biorę je już od sierpnia.Jestem strasznie nerwowy wszystko mnie drażni normalnie nie wiem co będzie dalej ze mną nie mam apetytu czasem w ogóle.I do tego ciągłe lęki o wszystko nawet jak ktoś powie głośniej słowo to już mnie strach przeszywa.Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jasiek30 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A te leki to na nerwicę i małą depresję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jasiek30 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No i znowu 1 kg w dół pewnie przez nerwy i ciągły brak apetytu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi