Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Chudnięcie po psychotropach

Gość jasiek30

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 30 lat leczę się na nerwicę i depresję od 5 m-cy zażywam prenazinum 25 mg i escitaloparm activis 15 mg gdy zacząłem zażywać ważyłem 104 kg a teraz 96 a jem tak jak zawsze.Cz mój spadek wagi może być spowodowany braniem tych leków bo z tego co czytam to raczej po nich się tyje.Dodam że jestem strasznie nerwowy i się stresuję i to pewnie też swoje robi.Proszę o odpowiedzi.

Witam Poczytaj dobrze o skutkach ubocznych zażywanych leków. Jak dla mnie ubytek masy 8 kg w ciągu 5 miesięcy może nie mieć nic wspólnego z braniem pow. leków. Najważniejsze jest czy te leki Ci pomagają na co zostały przepisane. Ja też jestem nerwusem i waga skakała mi czasem w górę czasem w dół parę kilo. Nie przejmowałbym się zbytnio Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedz wiesz zbytnio to te leki mi nie pomagają może jest poprawa ale znikoma a biorę je już od sierpnia.Jestem strasznie nerwowy wszystko mnie drażni normalnie nie wiem co będzie dalej ze mną nie mam apetytu czasem w ogóle.I do tego ciągłe lęki o wszystko nawet jak ktoś powie głośniej słowo to już mnie strach przeszywa.Masakra.