Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej

mateo84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tu nowy i chce opisać swoją przypadłość choruje na nadcisnienie , od kilku miesięcy może 8 dokucza mi ból,kłucie w klatce piersiowej z lewej strony które promieniuje do pleców łopatki.Lekarz pierwszego kontaktu zrobił EKG które wyszło dobrze badania krwi Potas 4.43 Magnez 2.79 Cholesterol hdl 73 Cholesterol ldl 121 Aspat 20 Alat 35.Byłem tez u kardiologa na USG serca nic nie wykazało lekarz powiedział ze zaprasza za 3 lata ponownie, badania te były wykonane jakieś 4 miesiące temu a ból jak był tak jest.Ostatnio doszło kilka innych ojawów a mianowicie czerwona twarz,pieczenie oczu ,sine pod oczami dyskomfort w żołądku,resztki niestrawionego pokarmu w kale.Gdy ból sie pojawia ogarnia mnie strach czy to zawał boje sie położyć do łóżka bo sie nie obudzę i inne lęki przed innymi chorobami nie wie co mi jest.Dzis byłe znów u lekarza rodzinnego który mnie znów osłuchał ostukał i stwierdził z wymienionych wyżej objawów NERWICA sam nie wiem może ktoś ma podobne objawy pozdrawiam