vintago Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam nerwusów! Widzę,że nie ma nikogo na forum! Ani Mateusza Ezki i Anii! Co tam u was słychać! Jak dajecie rade z nerwica! Ja siedzę w domu bo mam urlop cały tydzień! Nareszcie od poniedziałku do pracy miedzy ludzi pójde bo w domu można zwarjować! Mąż w pracy a ja sama z psem! Który oczywiście wygrzewa sie przed kominkiem! Mam chwile czasu bo musze poźniej dokączyć obiad! Pozdrwawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
vintago Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam nerwusów! Widzę,że nie ma nikogo na forum! Ani Mateusza Ezki i Anii! Co tam u was słychać! Jak dajecie rade z nerwica! Ja siedzę w domu bo mam urlop cały tydzień! Nareszcie od poniedziałku do pracy miedzy ludzi pójde bo w domu można zwarjować! Mąż w pracy a ja sama z psem! Który oczywiście wygrzewa sie przed kominkiem! Mam chwile czasu bo musze poźniej dokączyć obiad! Pozdrwawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
ezka Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hej hej bywasz jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi