Gość sara8899 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mój mail: sara14mysha@o2.pl te objawy co teraz napisałeś to zdecydowanie wskazują na lamblie. Lamblia daje objawy gastryczne. Ja nalotu nie mam. Ja jestem z Częstochowy. Może znajdziemy się na fb skoro musimy jakoś razem zwalczyć to świństwo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sebi Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ja już to świństwo próbuję namierzyć od roku, wydałem masę pieniędzy na badania i lekarzy. Jak na razie jedyny trop na jaki wpadłem to ta Mycoplasma - mam dodatnie przeciwciała IgG i IgA. Wcześniej też myślałem o lambliach i nawet robiłem testowe leczenie ale bez większych rewelacji. Link do profilu FB prześlę Ci mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sebi Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość SEBI Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jakby ktoś miał ten sam objaw i zastanawiał się od czego - niech dobrze zdiagnozuje się na boreliozę, bo mi właśnie wyszedł wynik pozytywny w klasie IgM w badaniu *KKI WB*, czyli Krążące Kompleksy Immunologiczne metodą Western Blott. Poznałem też przez internet kilka osób z boreliozą które mają ten sam objaw z pulsowaniem, a nie mają innych objawów typowych dla boreliozy jak np. bóle stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi