vintago Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam nerwusów! Jest ktoś z kim można pogadać na forum! Co tam u ciebie Mateusz? Ezka a jak u ciebie? Nie wiem czy po tabletkach mi lepiej nadal mam lęki! następna wizyta u psychiatry za dwa miesiące! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
vintago Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hej. Co tam słychać na forum. Czy jest ktoś z kim czym można pogadać! Mateusz co tam u ciebie? Ezka a jak tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania8913 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hej:) jest ktoś z kim mogę pogadać? ktoś kto mi wyjasnie niektóre obiawy i powie ze to normalne przy nerwicy? pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
vintago Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Hej Ania. To zależy jakie masz objawy! Kołatanie serca ciagłe napiecie bóle głowy gul w gardle. Wiesz że nie ma jakiegoś zagrożenia ale ty i tak sie boisz! U mnie raz jest gorzej raz lepiej! Obecnie jestem na tabletkach jakieś półtora miesiaca! Leczenie ma trwać od czterech do sześciu miesiecy! Już to przechodziłam jakieś 17 lat temu! Jakoś z tym uporałam miałam spokój ponad 15 lat i to znowu wróciło! Najlepsza metoda jest sie czymś zając i nie myśleć o tym. Mi wtedy pomogła nauka! A teraz staram sie czym zajać. Pójść na spacer! A jakie Aniu masz objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magda1990 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam! Ja tez mam nerwice lekowa od paru lat sie z nia mecze ale z przerwami.nie biore juz zadnych lekow od psychiatry,zaczelam chodzic do psychologa i sama duzo probuje sobie pomoc :) bo tak naprawde to wszystko siedzi w mojej głowce.Czasami mam taki atak paniki ze mam wrazenie ze zaraz umre,plakac nie moge przestac i do tego to bicie serca :( bije tak szbko ze mam wrazenie ze umieram. I wiem ze to tylko nerwica ale w tym momencie jest ciezko sobie to wutlimaczyc :( ale trzeba byc silnym bo zadna tabketka ani zaden lekarz naszego myslenia nie zmieniai.jesli jest ktos kto chcialby pogadac na ten temat to piszcie bo razem bedzie nam z tym wszystkim jakos raźniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza
vintago Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Hej. Zgadzam sie z toba ze to tkwi w naszej głowie! Ja czuje sie lepiej jak jestem w pracy gdyż jestem wtedy zajeta pracą! Jest np dwa tygodnie ze nic mi nie jest a potem mam atak paniki, teraz mam rzadziej gdyż biore leki trzy miesiace! Za tydzień nastepna wizyta u psychiatry! Terapia lekami ma trwać pół roku! Ale zobaczym jak to bedzie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
ezka Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 HejVintago Przez przypadek zobaczyłam w poście ze mnie szukasz !!! U mnie lepiej chociaż chyba te głupie myśli i wsłuchiwanie sie w organizm nie odpuszcza... A Ty jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi