martas24 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam szukan osob z zaburzeniami lękowymi w miescie Jelenia Góra,chodzi o rozmowe chodzby przez maila. marta24863@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
jacop1984 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam jestem ze zgorzelca może być:) Cytuj Odnośnik do komentarza
martas24 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Hehehe moze moze,szukam kogos kto ma te same objawy jak ja,czyli ciagle mysli ze cos mi sie stanie lęk przed wyjsciem do sklepu urzedu itp dodam ze nie biore zadnych lekow bo siie boje a mam przepisany setaloft od maja tego roku jest gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza
jacop1984 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Masz gg albo skayp albo cokolwiek. Ja mam lub nożna powiedzieć że miałem to samo co ty bo z agrofobi wyszedłem tylko mam kołatania serca i troszku innych objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi