Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica czy anemia ?

Ewelincia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam na imię Ewelina, 24 lata. Od tygodnia dręczą mnie nieprzyjemne dolegliwości. Na początku zaczęło się od duszności i ucisku w mostku,potem doszło pieczenie głowy,trudności ze snem. Ogarnął mnie paniczny lęk,że coś mi się stanie. Przyjechałam 2 miesiące temu do Anglii,poszłam zarejestrować się do przychodni,ale nadal czekam na wprowadzenie mnie do systemu :( Jestem na tygodniowym urlopie,w poniedziałek już do pracy. Ratuję się magnezem,melisą i kalmsem,to mi pomaga o tym nie myśleć. Do tej pory pracowałam po 12h dziennie może to i z przemęczenia. Dodam,że od zawsze mam problemy z niedociśnieniem. Proszę o rady,co jeszcze mogę zrobić ? Bardzo się tym stresuje.

Gość Aleksandra0876

Wydaje mi się, że są to bardziej objawy anemii, choć niczego nie chce sugerować ponieważ nie jestem lekarzem, a na medycynie znam się tyle co sama przeżyłam. Proponowałabym wizytę u jakiegoś specjalisty żeby rozwiać wszelkie wątpliwości i obawy. Polecam również artykuł http://cenabiznesu.pl/-anemia-czym-jest-i-jak-sobie-z-nia-radzic o anemii, gdzie można znaleźć kilka ciekawych informacji, a może okażą się przydatne. Życzę zdrowia :)