Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Co to za choroba?

rozaliaaa99

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakichś 3 lat miałam mocne bóle wydawało i wydaje mi się że żołądka kiedyś były co miesiąc ze trzy dni teraz rzadziej lekarz bez głębszych badań przepisał jakieś leki na żołądek które nie pomagaly od jakieś czterech miesięcy strasznie zaczęło bolec mnie prawe kolano następnie tak samo lewe bolało i boli jakby w rożnych jego miejscach bol jest ostry i czuje go albo z boku kolano albo pod nim byłam i jestem przerażona Często czuje krótkie lub długie kłucia w rożnych częściach ciała w sercu w pachwinie(pare tygodni temu bolała tak że ledwo szłam) w nogach czuje tez jakby coś **wędrowało** mi pod skorą ból często jest tez pulsujący w przeróżnych miejscach albo coś po prostu mi pulsuje .Lekarz ortopeda powiedział bez żadnych badań że to na pewno przez wade kręgosłupa ale ja nadal cierpię , jak zacznę energicznie machać ręką to słyszę jak kości głośno mi strzykają nie którzy mówią mi że to może mieć przyczyny nerwowe ale raczej w to wątpię fakt faktem że jestem bardzo nerwową i przejmująca się wszystkim osoba ale czasem niczym się nie przejmuje a ból i tak jest .Od trzech dni czuje uczucie gorąca i ogromnego drętwienia w prawej nodze szczególnie od kolana w dół to kolano najbardziej mnie martwi czasem boli mniej czasem bardziej ale jednak boli bywa tak że bol jest jakby bardziej odczuwalny po w-f chociaż czasem chodzę na baardzo długie spacery (mimo wszystko) i bol się nie nasila wkręcam sobie najgroźniejsze choroby i boje się iść do lekarza na badania bo boję się niesamowicie tego co usłyszę ! nie mam problemow z ciśnieniem mam 18 lat i lekka niedowagę czasem na nic nie mam siły i nie mogę zasnąć,tego jak bardzo sie boję nie da się opisać jakie to może mieć przyczyny? może ktoś miał podobne objawy ?