Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Objawy nerwicy *Udar mózgu*

Gość Nerwicadopiachu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerwicadopiachu

Witajcie, nerwicowcy! Od dwóch lat zmagam się z nerwicą lękową. Lęki i objawy somatyczne mam jak każdy nerwicowiec ale od jakiegoś czasu moja nerwica zaczęła się zmieniać. Od ok 2 miesięcy odczuwam niesamowite bóle w klatce piersiowej z dużym naciskiem na niesamowite, ból jest tak silny że potrafi mnie dosłownie zwalić z nóg ból ten trwa zazwyczaj 2 może 3 sekundy i dalej jest spokój. Ponad to odczuwam i to jest właśnie najgorsze jakby utraty czucia w lewej stronie ciała - twarzy, ramienia, dłoni, klatki piersiowej, nogi oraz stopy utrata czucia to może dużo powiedziane ale dochodzi do tego minimalne odrętwienie i tak jakbym lewą stronę ciała miał cięższą od prawej. Do tego dochodzi ucisk w lewej części głowy. To uczcie towarzyszy mi dość często a diagnozę jaką sobie postawiłem to ... udar mózgu. Wiem że gdyby był to udar już dawno bym wykitował. Ale jednak organizm na ten *udar* reaguje lękiem.Nie będę się tutaj użalać jak mi jest ciężko bo każdemu człowiekowi z nerwicą łatwo się nie żyje ale przyznam że za każdym razem gdy myślę o udarze-niechybnej śmierci to (za przeproszeniem) *robię pod siebie* ze strachu. Moje pytanie, czy ktoś z was ma, miał podobne dolegliwości?