Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Omdlenia i osłabienia

Gość ak

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani od kilku dobrych miesięcy miewam w wyniku znacznego zdenewowania omdlenia, potem nie umiem się ruszac serce kołacze, dusze sie i podobno miewam bezdech krótkotrwały lub plytko oddycham. Kilka dni po tym fakcie jestem osłabiona boli mnie głowa ale potem wszystko wraca do normy? czy ktoś może mi cos poradzic prócz tego że mam ię niedenerwować :) - robięt naprawdKilka dni po tym fakcie jestem osłabiona boli mnie głowa ale potem wsytko wraca do normy? czy ktoś może mi cos poradzic prócz tego że mam ię niedenerwowac :) zadko poza tym podczas wysiłku też mam podobne objawy....a uwielbiam się ruszać... Byłam , na EKG coś wykazało ale dostałam tylko skierowanie do kardiologa a to jakiś rok prawie oczekiwania - poszłam więc prywatnie na badaniach i serce mam w normie, bez zmian - jedynie stwierdzoną wypadająca zastawke - jakoś się to zwie - kazano mi za pół roku ponowni przyjść mimo dopytywania nie uzyskałam jakies odpowiedzi co mi jest ?? A no i generalnie mam bardzo skaczace cisnienie w wieku 30 lat :) hmn...czy ktoś miewa coś podobnego??
No właśnie mam to samo :( Biorę Betaloc25 i magnez - pomaga, ale minimalnie. Miałaś badanie wykonane holterem? dzięki niemu wykryto u mnie także ekstrasystolie komorową :/ Ale niestety nie trafiłam jeszcze na dobrego lekarza ktory szczerze wszystko by mi wyjaśnił. Strasznie uciążliwe są te omdlenia - wielu rzeczy nie da się robić normalnie...nieprzyjemne są rownież z takich ludzkich względów kiedy zemdleje się np. w miejscu publicznym :/ Jak czegoś się dowiesz to pisz proszę :) Pozdrawiam i życzę zdrówka :)