Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Z góry prosze o zyrozumiałośc i poradę ;( Otóż mój problem polega na strachu przed chorobami. Od ponad roku moje zycie to katastrofa. zaczęło sie od bólu szyi przeczytałam w internecie że może byc to rak przełyku i wszystko krąży wokół tego. mam okropne ataki paniki. Ciąglle wynajduję w sobie nieuleczalne choroby. Moj stan jest na tyle tragiczny że nie wychodze z domu boję się ze cos mi się stanie. Co dziennie boje sie że umrę. Cały czas mam jakies inne obiawy. wylądowałam w szpitalu wmawiałam lekarzom że umieram jednak badania krwi usg tomografia ok. Jednak ciągle boli mnie tarczyca-obecnie jestem na etapie RAKA TARCZYCY ;( wszystkie obiawy pasują. Powiększone wezły chłonne, ból tarczycy itp. Lekarze tłumaczą że węzły są takie przez przerost migdałów. Przerabiałam rak żołądka okazało się że refluks. Zapalenie opon mózgowych diagnoza-chore zatoki. Urojone ciąże.. Miałam bardzo przykre dzieciństwo w korymm było pełno chorób bliskich. Nie mogę funkcjonować nie mam siły do życia. MAm dopiro 20 lat :( nie am pracy bo bez sensu skoro i tak umrę ;( Takie myśli mam co dziennie.. Niech mi ktoś pomoze !!:( Wsztstkie jak dotąd diagnozy które sama sobnie stawiam poprzez pasujące obiawy z internetu lakarze potrafią mi wytłumaczyc jednak boję się że ta tarczyca to mój strzał w 10 ;( lekarze mówią że to nerwica ciągle to słysze. Do objawów które są ze mną co dziennie należą: drżenie rąk, szybkie bicie serca, duszności, bóle głowy, mięśni, żył,stawów, silne zaparcia na zmianę z biegunkami. Dziwne odgłosy podczas przełykania, kłucie w klatce Proszę o pomoc.. Boję się swiata

Wszystkie objawy świadczą o nerwicy. Nie ma co na forum wołać ratunku tylko trzeba iść do psychiatry jak najszybciej i pomóc sobie lekami, bo jesteś już w takim stanie, że sama z tego nie wyjdziesz, potrzebna ci pomoc fachowca. Może warto skorzystać z pomocy psychologa. Jesteś młoda i nie marnuj sobie życia na strachy o umieraniu.