Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie rąk, bóle w klatce piersiowej i plecach

Gość Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Miesiąc temu wykryto u mnie guza jądra, po usunięciu stwierdzono ze było to pierwsze stadium i obyło sie bez chemii, sama obserwacja. Wyniki RTG, USG i krew - OK. Od tego czasu mam dziwne bóle w klatce piersiowej, plecach, nogach głównie łydki. Jeżeli chodzi o bóle klatki są różnego rodzaju typu duszącego trwa to nie dłużej jak dzień, typu kłującego takie bardziej impulsywne przy ruchu takie same mam pleców. Cierpię również na zespół jelita nadwraźliwego. Proszę pomózcie co to może być tak bardzo sie boje tych chorób. CZasami we snie drętwieją mi rece no i ten dziwny ból nóg. Pomóźcie jakie jeszcze badania wykonac do kogo sie udac. Dziekuje za odpowiedzi
Jeśli chodzi o drętwienie,palców u rąk a szczególowo opisując pierwszych trzech począwszy od kciuka to powiem ci co mi lekarz zalecil i na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolona,przez dwa lata cierpialam na bol i drętwienie nie moglam spać.Od trzech miesięcy czuję się jak nowo narodzona wzięlam jeden zastrzyk składający się z Traumeel plus Diprophos 1 ml w nadgarstek.Mam zapisane 5 szt.Ale po jednym mam poprawe,
Barbara! pojęcia nie masz jakie są skutki uboczne leczenia diprophosem!!!!!!!!! U mnie leczono w ten sposób astmę. Skutek owszem był, ale konsekwencje.... poczytaj na ten temat. Ja wymienię tylko kłopoty z równowagą hormonalną, otyłość, MIAŻDŻYCA, podwyższony cukier, i OSTEOPOROZA!!!!!!!!! Powoli wracam do formy, ale pewne kłopoty pozostaną ze mną do końca zycia. pozdrawiam. Bebe