Gość Marcin Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam, u mojego 8-mio miesięcznego synka stwierdzono rytm węzłowy. Wczesniej miał szmery w sercu, stąd cała wizyta, po paru miesiącach zanikły, ale pojawił się ten rytm. Pani doktor zapisała w książeczce rytm węzłowy, poza tym zapis w normie, kazała przyjść do kontroli za 3 miesiące, ale stwierdziła, że nie jest to powód do zmartwienia, w niczym nie przeszkadza i nie ma wpływu na zdrowie dziecka. Wiele więcej nie udało mi się dowiedzieć, jeśli ktoś z Was wie cokolwiek o takich przypadkach, z góry gorąco dziękuję za wszelkie info, bo się jednak niepokoję, sam nie wiem, czy martwić się, czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jan Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jaka jest częstość rytmu serca u dziecka? czy dziecko ma utraty przytomności, łatwo się męczy, sinieje, przybiera na wadze? Czy dziecko było badane przez kardiologa dziecięcego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdalena Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 www.sercedziecka.org.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi