Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przełożenie wielkich pni w Aninie

ELUTKA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałam na priv Elutku. Straszanie się cieszę widząc u Ciebie dobra fomę. Napisz jak mąz, jakie decyzje po konsultacji. My bylismy nma warsztatach organizowanych przez Fundacje Marka kamińskiego *Nadzieja dla serc*, które po zajęciach z terapeutami dodały mi sił niesamowicie. No i zmieniamy ośrodek, ale o tym potem. Pozdrawiam Was ciepło i napisz do mnie koniecznie Ola
witam olu prosze wejdz na gg co siem dzieje z toba popiszemy troche u mnie wszystko ok piotr czuje sie dobrze i ciesze sie bardzo z tego pozdrawiam cie jak ktos potrzebuje pomocy to wskaz mu prosze moj telefon poczte dam adres do anina pomoge nawet pojade elutka . stale wieczorem jestem na gg
WITAJ OLU!! WEJDZ NA GG u mnie tragizm PIOTR lezy w szpitalu od dluzszego czasu czulm sie zle wczoraj go wzielo dostal niewydolnoscostra krazenia mial tak niskie cisnienie ze bali sie ze to idzie zapasc lezy na erce elutka RECE MI JUZ OPADLY JAK GO TRANSPORTOWC DO ANINA NIE WIEN SAMA
olu jestes tu elutka musze koniecznie pomoc kolezance ma chora siostre na serce musze pomoc tej dziewczynie wejdz jutro na gg poradz mi olu ja chce pracowac w fundacji chce pomagac ludzim tak jak mnie poomogli czuje ze musze to robic ja chce pomoz mi dostac sie do fundacji