Gość ELUTKA Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 WITAJ OLU dzieki za slowa pocieszenia ale to nie przejsciowe zmeczenie cos sie we mnie urwalo. bylam silna zniszczono mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 OLUI milosc to wielkie slowo ale tylko slowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Elutku, za słowem ida czyny. A miłośc góry przenosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elutka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 OLU! moze masz racje ale ja w tej chwili mysle inaczej zawiodlam sie a to boli zrozum mnie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Elutku, pogubiłam sie bo nie wiem o czym piszesz, pisząc zawiodłam się. Proszę, napisz do mnie na priv : alrada@gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam OLU zlapalam wiatr w zaglach odezwe sie juz nie dlugo juz jest ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czyli super. Czekam na kontakt Elutku :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elutka Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 WITAM OLU przykro mi ale już nie działam na forum ANINA MAM twój telefon skontaktuje sie telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTA Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 WITAM OLU!! to ja eluta pozdrawiam ciebie bylismy w aninie na konsultacji jest dobrze nastepna wizyta 30 marca 2009 rokuJuz znowu jestem na fali kryzys minal pozdrawiam odezwij sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Napisałam na priv Elutku. Straszanie się cieszę widząc u Ciebie dobra fomę. Napisz jak mąz, jakie decyzje po konsultacji. My bylismy nma warsztatach organizowanych przez Fundacje Marka kamińskiego *Nadzieja dla serc*, które po zajęciach z terapeutami dodały mi sił niesamowicie. No i zmieniamy ośrodek, ale o tym potem. Pozdrawiam Was ciepło i napisz do mnie koniecznie Ola Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 WITAM OLU odezwij sie na gg ELUTKA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 OK :) Nie możemy się zgrać w czasie. Serdecznie Was pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 witam olu prosze wejdz na gg co siem dzieje z toba popiszemy troche u mnie wszystko ok piotr czuje sie dobrze i ciesze sie bardzo z tego pozdrawiam cie jak ktos potrzebuje pomocy to wskaz mu prosze moj telefon poczte dam adres do anina pomoge nawet pojade elutka . stale wieczorem jestem na gg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zaraz spróbuję czy jestes Elu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 witaj olu podaj mi twoj numer gg padl nam dysk masz moj numer gg napisz mi swoj elutka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 WITAJ OLU!! WEJDZ NA GG u mnie tragizm PIOTR lezy w szpitalu od dluzszego czasu czulm sie zle wczoraj go wzielo dostal niewydolnoscostra krazenia mial tak niskie cisnienie ze bali sie ze to idzie zapasc lezy na erce elutka RECE MI JUZ OPADLY JAK GO TRANSPORTOWC DO ANINA NIE WIEN SAMA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 olu odezwij sie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Juz wchodze na gg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość becik64 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Co z Piotrem, jak się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Elu, myslę o Was. Kiedy Piotr ma termin operacji ? i Jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTA Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam OLU piotr zdecydował sie na operacje wejdz na gg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Elu, zaraz wchodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam ! potrzebuje pomopcy czy jerst ktos kto zyje z odchylajacym sie platkiem na zastawce mitralnej prosze o namiary ELUTKAlekarza kliniki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ELUTKA Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 olu jestes tu elutka musze koniecznie pomoc kolezance ma chora siostre na serce musze pomoc tej dziewczynie wejdz jutro na gg poradz mi olu ja chce pracowac w fundacji chce pomagac ludzim tak jak mnie poomogli czuje ze musze to robic ja chce pomoz mi dostac sie do fundacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Elu, dopiero teraz to czytam. Napisze na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi