Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Lek i zbytnie przejmowanie sie

Gość pawelek100

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam na imię Paweł mam 13 lat . do czasu 6 klasy bylo super cieszylem sie zyciem cieszylem sie jak glupi ze wszystkiego. .. ale pod konie 6 klasy zaczelo sie delikatne przejmowanie sie bolem glowy slabnieciem itp.. w wakacje do pewnego momentu bylo fajnie ale pod koniec zaczelo sie cokolwiek sie dzialo panika slabnalem (normalne bo uroslem nagle) i tak dalej.. dzisiaj pisze to o pierwszej w nocy bo nie potrafie zasnac boje bo pprzy wdechu boli mnie glowa i wczoraj juz balem sie ze przestane oddychac... mial ktos podobne problemy w wieku dojrzewania? czy to wszystko normalne? prosze o odpowiedz bo naprawde sie boje...

Jak gwałtownie rożniesz, to kup sobie tran dla młodzieży i zazywaj przez całą zimę.Jest przecież potrzebny budulec dla rosnących kości.Jedz dużo warzyw.Pij sok z marchewki świeżo wyciśnięty w sokowirówce,np. z dodatkiem jabłka czy jednego czerwonego buraczka.Zrób badanie krwi : morfologia z rozmazem i poziomy elektrolitów.Przecież sam możesz iśc do pediatry i poprosić o skierowanie.Może też pediatra ci coś doradzi.Może magnez da z witanminą B6?Albo cs. Jak się stresujesz ,to napij się neospasminy lub nervosolu.I sprawdź czy pomaga.To ziołowe leki.Albo ziołowa jest jeszcz Labofarm-90 tabl. To takie tabletki zrobione z suszonych sprasowanych ziół.Przeczytaj w necie ulotkę: Labofarm-tabl. uspokajające.Ale przede wszystkim idż do pediatry i tran konieczny.