Madzia1233 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witam czesto mniewam dusznosci na tle nerwowym..... Jak sobie z tym radzic???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kamila26 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Cześć, Od miesiąca mam dziwne problemy z oddychaniem, czuję ciężar w klatce piersiowej i muszę wziąć głęboki oddech by poczuć ulgę, do tego dochodzi częste ziewanie, próbuję ziewnąć i nie mogę do końca.Strasznie frustrujące. Trace już powoli cierpliwosc do siebie. Dwa lata temu stwierdzono u mnie astmę alergiczną, teraz robiłam badania, jest wszystko w porządku. Lekarz rodzinny twierdzi że objawy występują na tle nerwowym. W głowę zachodzę jak to możliwe, przecież musi być jakaś przyczyna? Co robić? Są na takie objawy jakieś cudowne leki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi