Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Specjalista psychiatra Warszawa

Gość Maras

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Otóż poszukuje bardzo dobrego i sprawdzonego psychiatry w Warszawie. Na nfz mi nie pomogli dlatego poszukuję gdzie indziej. Ale klinik i lekarzy jest bardzo dużo dlatego chciałbym uzyskać opinie na temat tych dobrych specjalistów. Podobno w psychomedic mają dobrych lekarzy... ktoś się tam leczył? Ktoś może polecić jakiegoś dobrego lekarza? Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Ja natomiast chodziłam też do tej samej kliniki prywatnej ale do dr Roberta Chmielewskiego. Tak jak już kolega napisał nie trać czasu a idź. każdy lekarz u nich jest bardzo dobry. Dr Chmielewski przperowadził pełną diagnostykę i w końcu ktoś (po paru psychiatrach) wydał końcową diagnozę.

Hmm wszystko zależy co masz na myśli mówiąc dobry. Każdy liczy na co innego. Jak dla mnie dobrym specjalistą jest dr Gajewska z www.psychomedic.pl ponieważ ukończyłam u niej całkowicie leczenie. Czułam się u niej dobrze i czułam że się lecze. Dla mnie to sprawdzony i dobry specjalista. Jeśli mogłam pomóc to ciesze się.

Gość andzelikaaa

Podobnie jak jeden z przedmówców mogę polecić klinikę Psychomedic, na ulicy Filtrowej. Mają świetną kadrę doświadczonych specjalistów. U mnie od razu postawiono trafną diagnozę (mimo, że poprzedni psychiatra miał z tym problem) i dobrano odpowiednią formę leczenia. Dostałam też skierowanie na psychoterapię i teraz czuję się już dużo lepiej. Można zerknąć tutaj, jest podany numer telefonu: http://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/

Gość kalina3003

Ja nie potrafiłam sobie przez lata poradzić z nerwicą. Obecnie trochę żałuję,że tak dlugo zwlekałam z wizytą u psychologa bo choroba utrudniała mi codzienne funkcjonowanie. Oczywiście ja głupia sobie ubzdurałam,że nic mi nie pomoże, że tak musi być. W końcu zapisała mnie moja mama ( można powiedzieć ,ze postawiła mnie przed faktem dokonanym). Chodziłam na terapię do pana Karola Michalskiego. Aktualnie ciesze sie,że się zdecydowałam bo dzięki terapii uporałam się z nerwicą. Mam nadzieję,ze już na zawsze. Pan Michał pracuje na co dzień w prywatnej poradnii psychologicznej Sensity na warszawskim Żoliborzu.