andrzej71 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam choruje na miażdżyce od 19 roku tętnice nogi mam całkiem zamknięto,zrobiło się obwodowe krążenie.Czy ktoś może doradzić mi czy skuteczna jest ta chelatacja i czy proszki edta są skuteczne jeśli tak to gdzie można je kupić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Podzierski Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Chelatacja jest jaknajbardziej skuteczna, tyle ze u takich pacjentów 1 trzeba własciwą liosc EDTA dożylnie wlać, ale u pana terapia alternatywna powinna kompleksowa aby była skuteczna, czyli trzeba łączyć kilka metod i kilka leków, EDTA sie nie kupuje, lecz dostaje sie dozylnie w odpowiednich gabinetach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andrzej P Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Goraco polecam chelatcje w czopkach.ktora mnie pomogla Prosze wejsc na google wyszukiwarke i wpisac chelatacja w czopkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi