Gość Kamil2306 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam na poczatku chce sie przywitac z wszystkimi poniewaz jestem tutaj nowy.Problem polega na tym ze od jakiegos czasu czuje omdlenie lewej dłoni a nawet całej reki.Dłon jest sina wrecz purpurowa.Czasami łapia mnie skurcze czy tez dretwienie.Czuje sie wtedy gorzej,jestem słaby tj miałbym zaraz zemdleć.Do tego jeszcze ból w mostku i ciezki oddech.Czasami ból pod lewa łopatka a nawet dziwne kłucie serca.Biore magnez regularnie.Dodam ze ostatnio nie pilem alkoholu.Cisnienie 122/70.Miał ktos podobny przypadek? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość max2 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Mój wujek miał podobnie przy zatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Człowieku, a do lekarza iść..!!Nie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi