Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problem z suchością pochwy

Gość karolina2222

Rekomendowane odpowiedzi

Gość karolina2222

Hej, mam poważny problem. Generalnie żadne leki mi nie pomagają, nie wiem czemu, albo pomagają, ale na krótko. Ciągle czuję przykre pieczenie i swędzenie, ból przy stosunku i mam już tego dość. Czytałam o sposobie, z jakim można sobie poradzić z suchością pochwy, jest taki zabieg laserem aphrodite. Ktoś ma pojęcie o czym mowa? Czy to pomoże? Proszę o odpowiedź. Tutaj można trochę poczytać (ginekolog-michalik.pl/laser-aphrodite-rewitalizacja-laserowa-pochwy-i-sromu), ale mi chodzi o konkrety, od kogoś, kto się takiemu zabiegowi poddał.

Gość annagie8

Faktycznie zabieg laserem Aphrodite jest sposobem na wyleczenie Atrofii pochwy - bólu, swędzenia i suchości. Moja znajoma jest z Wrocławia i poddała się temu zabiegowi jakiś czas temu i jak na razie wszystko jest w porządku. Korzystała z usług doktora Tomasza Michalika, którego gabinet znajduje się na Jedności Narodowej we Wrocławiu. Jeżeli szukasz dobrego lekarza warto się z nim skonsultować. Na tej stronie możesz masz na niego namiary http://ginekolog-michalik.pl . Z tego co mówiła, miał bardzo dobre opinie w internecie i w rzeczywistości faktycznie okazał się dobrym lekarzem.