Gość anncha Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Witam, od kilku miesięcy mam podwyższyć puls 100 i więcej to dla mnie norma. W poniedziałek na ekg miałam 108.we wtorek miałam bardzo silny stres Odrazu zmierzył puls wartość 147.rekord. od tego dnia mój puls się uregulowal nagle wrócił na zdrowe tory 87. Czy to możliwe ze po takim gumie wzroście adrenaliny mogło wszystko się uregulowac? Jak to mozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anncha Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wybaczcie za błędy, wątek pisany szybko na tablecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość SAKREBLE2 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Oczywiscie ze, tak to naturalne ze puls rosnie i spada pod wplywem emocji 87 jest w normie ale wydaje sie troche za duze. Jakie badania oprocz EKG miales/as robione ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anncha Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Echo serca mam śladów niedomykalnosc dwóch zastawek. Czekam teraz na holter.nie czuła bym się przejęta gdyby nie fakt ze mam dopiero 23lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sakreble2 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Sladowe niedomykalnosci sa fizjologiczne, prawie kazdy je ma. Co do Twojego wieku to jest to typowy wiek w ktorym przychodzi nerwica, zazwyczaj jest to poczatek 3 dekady, potem sie na chwile normuje i kolo 30stki znowu atakuje. Zbadaj tarczyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi