Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica a używki oraz sposoby radzenia

mazi54

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od 5 miesięcy cierpię na nerwicę.Psychiatra przepisał mi paroxinor 20mg. Przez pierwszy tydzień-masakra-ataki paniki zle samopoczucie. Po 3 tygodniach czułem się jak nowy,wróciła chęć życia. Miałem przerwę około 2,5 tygodnia.Znów zacząlem ją przyjmować lecz nie ma takiego samego działania jak przedtem.Teraz mam dziwne objawy mianowicie:Cały czas czuje jakbym miał wypełniony brzuch,przelewa sie cos tam bulgocze,nie umiem rano wstać.Palę papierosy sporadycznie piwo maksimum 2.Niestety aby dostać się do mojego psychiatry trzeba cudu bo przeważnie go nie ma a termin u innego to okolo 2 miesiecy. Podejrzewam zespol jelita drazliwego. Zażywam rownież od paru dni travistor bo możliwe że za dużo kwasu w zoladku czy cos.Niekiedy kluje mnie w lewej stronie(gorna czesc)klatki piersiowej.Pediatra twierdzi ze to przez nerwice lecz ja sie osobiscie nia nie przejmuje ale organizm mowi co innego.Jakie sa wasze objawy?Czy ktos posiada takie jak ja?Dodam ze ziolowe lekarstwa na mnie nie dzialaja,doslownie zadne.Jak wy sobie radzicie z nerwica?Jakies sposoby,techniki? Pozdrawiam.

Hej. Miałem niedawno miesiąc urlopu. Czułem się przyzwoicie. Od poniedziałku jestem w pracy i od razu dostałem uderzeń gorąca (bordowa twarz), duszności, no i to bulgotanie w brzuchu. Te uderzenia gorąca najbardziej mi dokuczają, bo wtedy płonę po prostu. Nic mnie nie cieszy.