Gość Lukasz22345 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Mam pytanie. czy można mieć tak poprostu zawał,mam chyba nerwice chodze spiety mam nerwy najgorzej jest na noc biore magnez cos na stres i na sen ale iu tak budze sie w nocy z lękiem zeby czasem nie stanęło mi serce. proszę napisac co robic. dzisiaj np boli mnie cały dzien po lewe stronie miedzy zebrami i pod pachą nie wiem co jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość SAKREBLE2 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Przede wszystkim proponuje nie zakladac kilku tych samych tematow, to wcale nie wiekszy liczby odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Michallll Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Pewnie to nerwy a magnezu może lepiej na noc nie bierz tylko rano i w dzień bo może ten magnez cię budzi? Też się męczyłem martwiłem czy coś mi jest z sercem i nawet psychiatra i jego tabletki nie pomogą tak jak po prostu wizyta u kardiologa np. echo serca a przynajmniej ekg u rodzinnego powinno cię uspokoić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tereska46 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jak mnie zaczęły się problemy z zadyszką i kołataniem serducha to zmienilam sposób odżywiania, zaczęłam chodzić na basen i zaopatrzyłam się w suplement- dokładnie gold omega 3 i przy nim już zostałam, bo dodatkowo jak zrobiłam badania to wyszło jeszcze, że mi się cholesterol obniżył. Spróbuj tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość micc Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Oglądałem dokument na youtube o tym omega 3 https://www.youtube.com/watch?v=Evex2PHzYe0 fabryki produkujące omega 3 zanieczyszczają środowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi