Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej

Gość Lukasz22345

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukasz22345

Witam.od pewnego czasu odczuwam ból z lewej strony klatki piersiowej,a dzisiaj to boli cały dzień,przy dotyku tak jakby żebra i pomiędzy żebrami.Boję się że to od serca.Proszę o odpowiedz,może to poprostu od złego spania.

Gość SAKREBLE2

EKG przy takich bolach zawsze przydalo by sie zrobic dla pewnosci. Co do tego bolu to jesli chodzi o serce to byl by bardziej na srodku. Piszesz ze jest on na glebokosci zeber, na pewno kiedys sobie naciagnales jakis miesien, czy bol jest porownywalny? szczypiacy, chwilowy. czy pojawia sie tez np podczas gwaltownej zmiany pozycji ? Mialem tak nie raz kiedy wyplukiwalem sobie pierwiastki, cola wyplukuje ich wiele wiecej anizeli kawa, suplementuj magnez i to raczej spora dawka

Sakreble i Michal mogą mieć sporo racji, lecz niezależnie od tego ja na Twoim miejscu przeszedłbym się do dobrego kardiologa, żeby wykluczyć jakieś problemy z sercem. W Warszawie polecam do Alfy przy Ordynackiej, bo załatwisz tam wszystko od ręki i pod okiem fachowca. Miałem podobne objawy, co Ty - okazało się, że winnym był stres w pracy. Ale zanim do tego doszedłem, wykluczyłem wszystkie inne możliwości. Tobie też polecam.