Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica, jak sobie radzic ? Prosze o wsparcie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny :) potrzebuje pomocy,wczoraj w dzien czulam sie w miare okej a jak chcialam isc spac to bolal mnie mocno żołądek,miałam nudnosci i bóle głowy. Wstawałam co chwile z łózka bo nie wytrzymywałam. Niczym sie nie stresowałam. Nie śpię juz 7 godzin i mimo iż jestem spiąca i oczy mi soe zamykają to nie moge zasnąc przez nudnosci i bóle glowy,mam jakis dziwny lęk,ze strace przytomnosc a jestem tylko spiaca,wariuje :( mialyscie tak kiedys?

Arabellka ja tez tak mialam przy silniejszych objawach nerwicy, nie potrafilam w ogole ze strachu zasnac. Serce mi walilo jak oszalale, balam sie ze jak zasne to umre bylo to okropne bo potrafilam 3 dni nie spac chyba ze w dzien udalo mi sie zasnac na troche. Mialam przez to okropne siniaki pod oczami i worki ze zmeczenia po jakims czasie juz nie mialam sil bo co udalo mi sie zasnac jakis lęk mnie wybudzal. Wspolczuje Ci ze tez musisz przez to przechodzic... Wypij moze jakies ziolka przed snem zeby Cie uspokoilo. A Ty Kamelka jak sie czujesz ? Pozdrawiam dziewczyny :)

Dziekuje Ailatan24,wiem to okropne,że to teraz przechodzę,ale jak rodzice pojechali nad morze wczoraj to jestem strasznie zestresowana i tesknie bardzo,babcia śpi na razie u mnie ale średnio mi to na rękę. Przespałam sie troche po poludniu ale obudzily mnie zawroty glowy,bylam przytloczona,słaba i do tego okropne bóle miesiączkowe.. Jak juz było pozytywnie tak jest do dupy,znowu brak sił i tylko zbiera mi sie na placz. Nawet glupie wyjscie do sklepu to juz mi słabo :( Ale musze walczyc,dla siebie,dla was :) całusy

Najwazniejsze Arabellka to zebys sie nie poddawala mimo tym uporczywemu strachu i roznych dolegliwosc. Ja tez miewalam takie dni ze juz mialam tego dosyc ale zawsze jakas sila we mnie siedziala i mowila dasz rade nie mozesz sie poddac to tylko jakies urojenia masz sie nie dac. Ja Cie rozumiem ze to meczace i kazda sytuacja bedzie wylowywala u Ciebie stres tez tak mam czasami ale staram sie przelamywac te granice strachu nie dawac sie to wtedy on odchodzi. Nie mozemy sie dac pamietacje kobiety. Zycze milej nocy buziaki :) dobranoc

Mam dokładnie ten sam problem co Wy, od dłuższego czasu borykam się z nerwicą, do tego miałam spadki potasu, co potęguje mój strach, że coś może mi się stać, często budzę się w nocy i mam uczucie jakby mi coś stało na gardle, do tego serce mi wali, ręcę mi się trzęsą i boję się, że zaraz umrę, ciężko mi się oddycha do tego zawroty głowy, do tego uczucie jakbym miała brzuch zaciśnięty Jutro wyjeżdżam i bardzo się boję, ciągle myślę o tym żeby mi się nic nie stało.

Hej dziewczyny co tam u Was slychac ? kamelka jak dajesz sobie rade na wyjezdzie z dziewczynkami ? Arabelka jestes jeszcze tutaj z nami ? Anna22 ja ciezki oddech mam prawie codziennie i przy tych upalach tez kreci mi sie w glowie i jseszcze bardziej jakos sie denerwuje. Rowniez mam problem z wyjazdami, nawet jak nad jezioro jade to boje sie ze cos mi sie stanie. Jutro ma byc troche chlodniej to moze odetchne.