Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica, jak sobie radzic ? Prosze o wsparcie

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też pochmurno ale przespałam o dziwo noc i dzisiaj jade do parku leśnego godzinę stąd :) Trzeba sie troche wyluzować i odgonić złe myśli :) Weź może magnez sobie,postawi cię na nogi,pamiętaj,że masz nas i nie raz czułyśmy,że coś nam sie stanie a żyjemy do tej pory :) To kochane,że już tęsknisz Kamelka :) wracam 10 sierpnia ale mam internet w telefonie więc cały czas będę tutaj z wami,nie martw się :)

Hej Dziewczyny :) u mnie dzis tez spokojnie bez lekow, jakis objawow i staram sie nie nakrecac. U mnie pogoda dzis tez pochmurna dzis tez w domku posiedze bo jutro juz do pracy koniec urlopu. I teraz praca i budowa, bo budujemy sie z narzeczonym i moze tak byc ze rzadziej bede tutaj zagladac bo nie bede miec czasu ale nie zapomne o Was i w miare mozliwosci bede tutaj zagladac i posac z Wami. Kamelka moze zjamij sie dziecmi cos z nimi porob zebys mogla nie myslec o tych dziadoskich objawach tak jak napisala Arabella kazda z nas miala tak samo lub podobnie i dalej zyjemy :) Dziewczyny zyjemy ! :D nie dajmy sie tej nerwicy badzmy usmiechniete pomimo objawow robmy jej na przekor badzmy silniejsze od niej bo nawet nie wiecie jaka ogromna sila w nas drzemie wystrczy tylko ta sile obudzic i sie nie dac :) Mamy siebie i damy rady :) Arabella ja Ci zycze spokojnek koloni, nie mysl o tym co tam bedzie sie dzialo, nie martw i nie przejmuj sie na zapas pomysl ze bedzie super :) Dziewczyny glowa do gory, po kazdej burzy wschodzi slonce :D buziaki :)

Witaj AILATAN24ja mam to samo przed miesiaczką i nawet w trakcie .Własnie tez to teraz przechodzę ale dziś mi się konczy Wczoraj też miałam fatalny dzień dopiero wieczorem była poprawa jak pojechaliśmy na basen A jeszcze na dodatek dopadł mnie suchy kaszel włąsnie se robie syrop z cebuli moze coś pomoże bo jak nie to trzeba do lekarza pójść

Hej kobietki :) ja wczoraj czułam się w miare normalnie,tylko od czasu do czasu bolał mnie brzuch. Byłam nad wodą więc mialam czas żeby zapomnieć troche o tym :) Ailatan24 nic nie szkodzi,że będziesz tu rzadziej zaglądać,cieszę się,że się czymś zajmiesz i zapomnisz nawet czym jest nerwica!:) A jak chce ci się płakać to sobie popłacz,mi to zawsze pomaga i objawy zaczynają znikać. Pomyśl sobie,że tylko troche pocierpisz i zaraz ci przejdzie,nie pozwól żeby coś nad tobą panowało :) Mi w pierwszy dzień miesiączki macice rozdziera,mam taki okropny ból,że zwijam sie w kulkę i nie umiem sie ruszuc oraz zaraz mi słabo i gorąco ale po tabletce przeciwbólowej przechodzi. Nieszczęsna ta miesiączka :( Kamelka może sie zdenerwowałaś czyms wczoraj i dlatego źle sie czulas? Miłego dnia nerwusy :)

Ja od miesiąca jak wstaje rano to boli mnie głowa i żołądek,jakos mi tak słabo a jak wstane to też mi sie wiruje w głowie ale potem to przechodzi. Denerwuje mnie to,bo tez budze sie przez to wczesniej i potem nie umiem juz zasnąć. To udanego spacerku Kamelka,wycisz się i pomyśl,że wszystko bedzie dobrze. I bez żadnych *może mi przejdzie*,ma ci przejść i tyle! :) Trzymaj się ciepło :)

Hej dziewczyny :) na poczatku to Wam podziekuje ze Was mam, mimo ze sie nie znamy zadna kazdej nie widziala i dziela nas kilomentry to milo mi sie z Wami pisze. Dzis nie chce pisac o nerwicy ale chcialabym sie z Wami podzielic tym ze jak pisalam jakos wczesniej buduje sie z narzeczonym. Dzis moj dom ma juz dach i tak stalam teraz i patrzalam i niedowierzam a moze boje sie uwierzyc ze to zniknie ze to bajka, bo ja nir mam za wesolego dziecinstwa, ojciec chlal matka odeszla, biedna w domu ze do gara nie bylo co wlozyc a dzis ? A dzis powstaje moj dom moj pelny nadzieji i milosci dom... Boje sie w to uwierzyc ze to moze nie prawda ze zawsze bylo pod gorke a teraz los sie tak odwrocil... Boje sie az cieszyc, chce mi sie az plakac bo bede miec swoj dom, swoj maly dom. Jestem szczesliwa :) buziaki dziewczynki :*

Ailatan24 to bardzo miłe,ja też sie ciesze,że mogę tutaj z wami popisac :) cały czas niecierpliwie tu zaglądam zastanawiając sie jak sie czujecie :) jestescie jak siostry haha :) Kochana masz już swój dom pełny ciepła i kochającego narzeczonego,teraz będzie tylko lepiej! Pomyśl sobie,że jak juz zbudujecie domek to bedziesz mogla wybrac kolor farb do pokoi i udekrowac go tak jak chcesz,bedziesz miala dużą frajde :) Kamelka spokojnie,pomyśl sobie,że mnie tez dopadają lęki i czuje sie nieobecna ale musimy sobie poradzic bo życie jest piekne :) dodatkowo masz kochane córeczki,pobaw sie z nimi i zobacz co pięknego udało ci sie stworzyc i że nie jestes sama :) Oddychaj głęboko i sie rozluźnij,otwórz sobie okno,w razie czego jest służba zdrowia i nie pozwolą ci sie udusic :) często mam uczucie jakbym cos zjadla i to by mi utknęlo w przełyku,staram sie o tym nie myslec. Przesyłam całuski i kopa w dupe dla nerwicy! Jesteśmy silne :*

Ja niestety z gg już dawno nie korzystam. Nie masz może facebooka lub czegoś innego? Też bym chętnie popisala z Tobą :) Jak tam wieczorek? Ja z mamą zrobiłyśmy placki ziemniaczane i oglądamy film,troche jeszcze żołądek z nerwów boli ale staram sie uspokoic. Póki co życze spokojnej i dobrze przespanej nocy oraz miłego poranku :)

Nie wiem czy też tak miałyście ale po raz pierwszy,od godziny bolą mnie mięśnie rąk i nóg. Mam teraz stracha i już się nakręcam,że bede musiala dzwonic na pogotowie bo cos mi sie dzieje :( Dodatkowo mam uczucie zgagi,które od czasu do czasu sie u mnie pojawia. Ah paskudna ta nerwica bo atakuje znienacka,wtedy kiedy sie juz lepiej czujemy... Połoze sie dzisiaj wczesniej i napisze jutro czy juz lepiej. Dobranoc moje kochane :)

I dziewczyny mam takie pomysl od jutra nie piszmy o nerwicy (chyba ze ktora naprawde bedzie sie zle czula i bedzie musiala sie wygadac) ale zacznijmy szukac miedzy tymi trudnymi chwilami pieknych milych chwil. Wstanmy jutro rano, spojrzmy w luaterko i powiedzmy do samych siebie z usmiechem na ustach *Jestem ladna, silna i madra kobieta, mam dla kogo zyc, jestes szczrsliwa i ze wszystkich sobie poradze* ubierzmy twarz w usmiech, starajmy sie myslec pozytywnie, nie dac sie wkrasc zlym mysla i leka. Kiedy najdzie nas nerwicy przywitajmy sie z nia jak z kolezanka i ppwiedzmy *to jestem ja, akceptuje siebie taka jaka jestem, a to tylko moja wyobraznia mi sie nic nie dzieje, czuje sie dobrze* Kochane nie mozemy pisac o nerwicy jak o chorobie musimy z tego wyjscia zebrac sily * nie ma takich dwie jak nas troje :D* pokonamy to razem ale musimy uzbroic sie w cierpliwosc i sie nie dac. Kochac siebie same takie jakie jestesmy a jestesmy wspaniale. Pamietajcie o tym ze nic nas nie zlamie i nie pokona :) a teraz dobranoc :) W kupie sila :D

Hej wam :) niestety nie bedzie tak pozytywnie,w nocy mialam atak dusznosci i suchosc w gardle,myslalam ze sie udusze,bylam krok od wezwania karetki. Uspokoiłam się i mi przeszło jakos. Dzis nie mam chęci do życia i ciezko mi sie walczy z tą nerwicą,zgaga i ból głowy trzymają. Przydałaby mi sie terapia grupowa ;) Przeszło jej to,bo miala sporo na głowie i ja bylam malutka wiec musiala byc silna dla mnie. Atakow nie ma,jedynie głowa ją boli od czasu do czasu. Co tam u was? Pozdrawiam :)