Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Lęk,strach przed wszystkim

19870615

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Moja przygoda z nerwicą trwa kilkanaście lat, bez przerwy, zmieniają się tylko objawy. Teraz moim przekleństwem jest straszne czerwienienie się z byle powodu i dźwiganie się ciśnienia. Słabo mi wtedy niemiłosiernie. Pracuję, jakos daję radę aczkolwiek ciężko mi w niej ponieważ na każdym kroku czerwienieję i to nie tak , że mam kawałek licka czerwonego tylko cała twarz szyja i dekolt. Nie wychodzę znowu z domu przed obawą, że znowu obleje mnie czerwona farba. Powiem tak, nie leczę, nie biorę żadnych leków bo to one wprowadziły mnie na to dno. Zniszczyłam sobie życie, młoda już nie jestem a nadal dzięki tej nerwicy czuję się jak małe zagubione dziecko. często myślę tylko o śmierci bo ona jest wybawieniem od tej choroby (dla mnie)

Anno ja także nie potrafię sobie nic przetłumaczyć. To sie po prostu dzieje samo z siebie! Moje serce też szwankuje ale do tego zdążyłam się chyba przyzwyczaić (to zależy na jaki dzień trafi). U mnie niestety prócz szybszej akcji serca jest mnóstwo skurczy dodatkowych i to nie tylko pojedynczych a całe serie. Anno jestem niewiele od Ciebie starsza a poczucie zmarnowanego życia od dawna i nie zapowiada się lepsze jutro. Nawet w wakacje nie mogę nigdzie pojechać bo strach mnie paraliżuje echhh