Gość lukasz22345 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam . Mam takie pytanie bo nie wiem czy dotknę kiedykolwiek alkoholu. Czy po alkoholu może mi coś się z sercem stać? np stanąć lub grozić zawałem. strasznie sie tego boje na trzeżwo się boje o serce nerwowo łapie czy bije a po alkoholu mam sceny takie . proszę o odpowiedż dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość SAKREBLE2 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Hej, idz sie przebadaj, sprawdz serce. Widac ze wchodzisz w powazna nerwice, tutaj umiarkowany alkohol moglby tylko pomoc ;) Miales jakies badania kiedys? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LUKASZ22345 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam . tak miałem echo serca robione miesiąc temu,ekg też miałem robione badania krwi . tak mysle żeby zrobić więcej badań no nie wiem . najgorzej jest na coc spać nie moge nieraz muszę wychodzić mam zatkany nos niepełny oddech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi